Terasa i balkon biće omiljeni letnji kutak koji možete kreativno da opremite i uredite zahvaljujući odličnom izboru detalja za cveće ili rasvete – atmosfera će biti autentična i neodoljiva.


Šta sve može da učini jedna staklena laterna koja liči na bocu za mleko: Eva Solo je za ovu sezonu spremila model sa kojim je veoma lako zameniti čajnu svećicu.

Balkon i terasa, Eva Solo, SunLight table and garden lamp

Stona lampa The Sun Light (Eva Solo) sa solarnom ćelijom je jedinstvena po svom unverzalnom obliku, a njen efekat na ambijent je neprocenljiv.

Dekorativni efekti sa plastičnim detaljima su naročito uspešni kada je reč o cveću: poigrajte se saksijama, kadicama i posudama jarkih boja (Koziol)!

Vrtna rasveta Giardino Luce Lampion (Leonardo) je od prepoznatljivog kvalitetnog stakla – kombinacija sa stalkom čini stabilnim ove modele koji prostoru daju dodatno atraktivnu crtu, zahvaljujući svojoj skulpturalnosti.

Sto i stalak u viktorijnaskom stilu, Three Tiered Plant Stand

Stalak i stolica inspirisani viktorijanskim stilom poput ovih modela unose romantični ton na balkon (MiaFleur).

vaze za balkon i terasu, Leonardo, Giardino Fiore

Podne vaze iznesite ovog proleća na terasu: Giardino Fiore (Leonardo) se uklapaju u svaki moderni eksterijer.

Vertikalna bašta – zašto da ne? U urbanim uslovima bašte uglavnom rastu u visinu, a da bi to izgledalo atraktivno pobrinuli su se stručnjaci kompaije DaWanda.

Sophie Allport Gardening CollectionJ

Jutarnja kafica na terasi u vintage stilu kojim dominira prepoznatljiva siva nijansa je pravi letnji užitak ispraćen sa puno otmenosti (Sophie Allport i Mia Fleur ispod).

Ukrasne pocinkovane posude imaju izuzetan dekorativni efekat gde god da se postave.

 

Grupišite svoj cvetni vrt na konzolni stočić koji ne zauzima mnogo mesta na terasi ili balkonu (Mia Fleur).

Mia Fleur, Garden Etagere

Metalna polica uz dekorativne elemente inspirisane mediteranskim detaljima može da bude zaseban kutak na većoj terasi (Mia Fleur).

Annabel James, Raspberry Ombre Pots Set of Five (3)

I najmanji metalni baštenski stočić može da bude podloga za ovako jednostavnu, ali ljupku grupu saksija sa cvećem (Annabel James Raspberry).

Foto: promo