Daily Fiction, obimna kolekcija malih dizajnerskih predmeta koji ulepšavaju svakodnevicu, inspirisana modnim dizajnom i enterijerom, spaja zanatske vrednosti, print i detalje.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_15

 

Kolekcija je relizovana u saradnji danskog brenda Normann Copenhagen i agencije Femmes Régionales (Mie Albæk Nielsen i Caroline Hansen) je pravi poziv na kreativnu igru koja će doprineti izgradnji vašeg stilskog jezika.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_02

 

Ono što određuje lični stil danas traži više pažnje nego ikada, a detalji poput sveske, olovke, lenjira, tračice za pakovanje poklona i ostalog radnog pribora ća vas najbolje predstaviti – baš u onoj meri u kojoj o vama govori vaš izbor muzike, modni ukus, hrana koju birate, dizajn i umetnost.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_12

 

O konceptu kojim je brend Norman Copenhagen proširio asortiman sa nameštaja i detalja za kuću na radni pribor, brend menadžerka kompanije Britt Bonnesen kaže: „Već dugo planiramo da uvedemo novu kategoriju malih dizajnerskih predmeta i Daily Fiction je potpuno novi univerzum koji je inspirisan modom – ova kolekcija ima svoj život i ona je usaglašena sa identitetom brenda Norman Copenhagen”.

Britt Bonnesen_Brand Manager Normann Copenhagen

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_01

Foto: promo