Moskovski stan od 60 m2 u skandinavskom stilu, inspirisan šumom, nudi komfor kakav može da pruži prirodno okruženje: svetlost, mir i tišina zelenog pejzaža preneti su u porodičnu oazu metropole.

Forest Moscow apartment 3

 

Dizajnerski studio koji potpisuje projekat, EEDS interior design studio (Evgeniya Ermolaeva i Lyudmila Aleksandrova) je za budući stan mladog bračnog para izabrao nordijski stil: prostran, nudi punu slobodu kretanja, a jednostavnost formi ga čini neopterećujućim.

Forest Moscow apartment 5

 

Neobična likovnost ovog enterijera postignuta je fototapetom sa motivom gusto raspoređenih stabala u zeleno-belom koloritu, a sam prostor obeležava stablo sa nekoliko isečenih grana koje je postavljeno ispred ovog zida u dnevnom boravku.

Forest Moscow apartment 9

 

Prirodni materijali zastupljeni su u svim prostorijama, a maksimalna iskorišćenost kvadrature najbolje se ogleda u kupatilu!

Forest Moscow apartment 10

 

Ovaj ambijent ispunjava osnovnu potrebu vlasnika, a to je potreba za mirom i tišinom, koji se ovde sastoje iz prirodnih motiva, eko materijala i čistih linija. Istovremeno neobično naglašen motiv šume čini ovaj projekat prepoznatljivim – uživajte!

Forest Moscow apartment 12

Foto: EEDS interior design studio