Nimú studio iz Madrida je odlikovan ovogodišnjom nagradom portala www.houzz.com – The Best of Houzz Design 2016 za dizajn enterijera u Madridu koji odlikuje savremeni ekelkticizam.

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid

Studio u portfoliju ima nekoliko realizovanih enterijera, kreiranih prostora, predmeta i grafičkih rešenja.

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid 7

Projekti su kompletni i odnose se na sve celine, od onih najmanjih kao što su dečje sobe i kupatila, pa do onih većih kao što su stanovi, restorani, kancelarije, prodajni saloni…, od onih sa malim do onih sa velikim budžetom.

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid 1

Prikazani stan u Madridu karakteriše mešavina stilova i avangardna primena opreme: trošna Panton stolica stoji nasuprot luksuznom kožnom torsedu u engleskom klub stilu; biblioteka i radni kutak dominiraju dnevnim boravkom koji je lična karta vlasnika-intelektualca.

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid 5

Svetlošću okupan, jednostavne strukture i belih zidova, dnevni boravak projekta Vivienda zona Arganzuela u Madridu odaje savremeni i osoben pristup stanovanju i radu.

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid 6

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid 4
Od 2014. tim Nimú nudi sopstvene projekte, prvi u nizu je ABC ZOO, a potom su usledili i drugi o kojima više možete da saznate putem linka http://nimuequipo.houzz.es/

Studio Nimu, Vivienda zona Arganzuela, Madrid 2

Foto: Nimú