Dizajneri su za uskršnje dekoracije predložili pastelne boje, neobične kombinacije tonova i zlatna jaja koja će uneti elegantnu notu u praznične aranžmane.


Detalji kao što su ptičice, leptirići i zečići od drveta ručne izrade visokog kvaliteta daju vedrinu ove sezone svim prazničnim i prolećnim izdanjima ambijenta (Leonardo).

Staklene vaze čistih površina i boja naglašavaju lepotu prolećnih ležernih buketa. Svemu ovome dodati su drveni elementi koji čine dobrodošlicu prirodi i opuštenosti u uskršnjem enterijeru (Lenardo).


Cvetni motivi akvarelnih tonova na belom porecelanu daju vedrinu uskršnjim detaljima: posude za jaja, ptice, vaze za cveće… Sve govori jezikom proleća na otmenom posuđu i ukrasima iz uskršnje kolekcije Villeroy&Boch.

Danska porcelanska manufaktura Royal Copenhagen u duhu nordijski očišćenig dizajna donosi ove sezone floru i faunu veselih boja. Francuske anemone i elegantni svetložuti narcisi koji su simbol novog početka i rađanja na uskršnjim jajima i legendarnoj posudi za bombone odaju visoku svest o stilu i negovanju tradicije.

Foto: Villeroy&Boch, Leonardo, Royal Copenhagen