Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu keramike i kupatilske opreme Cersaie 2018 među brojnim italijanskim i inotranim izlagačima kompanija SICIS predstavlja se sa novim predlozima za dekorativnu obradu zidova.

Pored kolekcija mozaičkih pločica koje su već deo ikoniografije ovog brenda biće prikazana i kolekcija Crystal. Mozaičke pločice izrađene od staklene paste posebno lepog šestouglog oblika ddopuštaju kreaciju različitith arabeski, kao u modernim tako i u klasičnim manirima, slagajući „ton sa tonom” ili monohromatski. Dimenziije pločica tako su vešto izvedene da se one lako mogu kombinovati sa većim odelima, kao i sa drugim materijalima.

Pored mozaičke kolekcije Crystal, tu je i Vetrite inovativni proizvod za pokrivanje zidnih površina. Nekoliko linija ove kolekcije biće predstavljene ili za sebe, u celini, ili u kombinaciji sa sotalim SICIS proizvodima. Nekoliko primera kupatila biće sjajan podsticaj za postizanje elegancije kroz primenu kolorita.

Jedna od poslednjih kolekcija Vetrite je Gem Glass koji je nastao kao rezultat primene sofisticirane tehnologije koja će naglasiti lepotu i magnetizam plementiog kamenja, vulkanskog kamenja, zatim donosi 13 novih paterna.

Foto: Cersaie press