Bela boja enterijeru daje širinu, otmenost i elegantnu notu: efektna je kada su u pitanju detalji, međutim ako je reč o belom nameštaju, zidovima ili podnim oblogama, ona je element koji oblikuje prostor. Iako je mnogi smatraju monotonom, ona to nije, a kako bela površina može da bude izrazito bogata i atraktivna pogledajte na izboru slika koje slede: dizajneri poznatih brendova smislili su rešenja koja plene svojom sofisticiranom dimenzijom.

arthouse-air_product

Pruge u boji bele i nijansi slonove kosti našle su se na tapetama brenda Arthouse.

arthouse-orion_cream

Geometrijska igra koncentričnih krugova (Arthouse) koja podseća na dečje igre kružnim lenjirima dobila je svoj izraz na luksuznim tapetama sa mat i sjajnom strukturom.

asa-alamaisonchampagner

Porcelansko posuđe bele boje ima blagu reljefnu strukturu koja ga izdvaja od prosečnog (ASA).

wedgwood-ashlar

Geometrija i čiste linije su u osnovi svakog stila, baš kao i set brenda Wedgwood.

authentics-kubus

Bela komoda otvorenih polica nikada neće biti dosadna iz dva razloga: na njoj ćete uvek postaviti predmete ili knjige u bojama, a ivice tamnosmeđe boje je u ovom slučaju kao pikantni začin koji daje ukus jelu (Authentics).

bauer

Mnoge devojke bi se rado probudile u okruženju iz neke od svetskih bajki – možda je neka baš u belom (Bauer).

graham-brown-kolekcija-tapeta

Tapete su izraz svih oblika mašte, a da li bi bele bile toliko neobične da na njima nisu iscrtani ramovi: duhovit opis zida predlaže Graham & Brown.

kahla-diner

Elegantno oblikovano belo posuđe dobija svoju punu vrednost u kontrastu sa rustičnom podlogom kakvo je drvo ploče ovog stola (Kahla).

marburg-crush-noble-walls

Barokna šara u beloj varijanti na tapetama čuvenog nemačkog brenda Marburg dobila je novi izraz zahvaljujući crticama koje prelaze preko nje.

rasch-home-vision-vii

Belo na belom: stilizovane šare obogaćuju površine zidova i čine odličnu podlogu za detalje od drveta i poneku zlatnu iskru (Rasch).

hornschuch-dalia

Ekstravagantno rešenje moguće je postići uz primenu nekoliko belih elemenata (Hornschuch).

mr-perswall-tapete-sa-otivima-gradova

Beli enterijer sa foto-tapetom je uvek dobitna kombinacija zahvaljujućí atraktivnim motivima koji u monohromatskoj sredini dolaze do izražaja (Mr Perswall).

Foto: Arthouse, ASA, Authentics, Bauer, Kahla, Hornschuch, Graham & Brown, Wedgwood, Marburg, Rasch, Mr Perswall