Unesite prolećne desene, vedre boje i jasno artikulisane cvetne motive, zvonke tonove i stilski sofisticirane detalje u enterijer koji će na dizajnerski način doneti miris nove sezone i buđenje prirode. Dizajneri poznatih brendova za uređenje dali su predloge koji mogu da vas inspirišu!

Kolekcija Wildblume koju je za brend Kahla potpisala Lisa Keller donosi diskretni cvetni desen na sto i kroz otmenu porcelansku liniju čini proleće pravim praznikom.


Serija Oronda (Villeroy&Boch) predstavjla više od klasične vaze za cveće!

Vaze su svojim jednobojnim jarkim pojavama svojevrsna dizajnerska dekoracija.

Ručno obrađeno četvoroslojno staklo oplemenjeno je mermernim efektima.


Tendenciji da proširi svoj proizvodni program van palete stakla, Leonardo je nastupio i ove sezone sa nežnim i krajnje svedenim, gotovo simboličkim siluetama drvenih leptira iz kolekcije Primavera.


Kada je reč o opremi enterijera kućnim tekstilom – karo je ponovo u modi, naročito je podržan srodnim jednobojnim draperima, pokrivačima i jastučnicama (Prestigious Textiles).


Akvarelni tonovi i gotovo ženstveni cvetni motivi na beloj podlozi prate enterijer sofisticiranog stila, lišenog kičastog i slatkastog tona – u ovm slučaju dovoljno je uneti jastučiće i zavese koji su ispisani ovako rafiniranim likovnim jezikom (Prestigious Textiles).


Kolekcija Miami (Prestigious Textiles) govori o stilizaciji dekorativnog jezika koji će ove sezone biti zastupljen u enterijeru.


Finski brend tekstila i tapeta za kuću Vallila donosi jarke i sveže tonove, jasno čitljive desene i razigrane forme koji unose šarmantan koncept opremanja i dekorisanja.

Foto: Kahla, Prestigious Textiles, Leonardo, Vallila, Villeroy&Boch