Nesvakidašnje novogodišnje dekoracije enterijera su umerene, svedenih formi i lako uklopive u savremene stilove! Sa njima nikada nećete preterati niti zagušiti enterijer. Nemački dizajnerski brend Räder sa više decenijskim iskustvom izuzetno prefinjenog asortimana papirne galanterije donosi ove sezone u svom classy prefinjenom maniru diskretne girlande za enterijer, sto ili jelku… one će uneti u ambijent po neku poruku, ispisati ga poezijom, ali i dobrim stilom tipičnim za dizajn visokog kvaliteta.

 

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-koziol-2

 

Ekološki osvešćen Koziol spremio je kolekciju novogodišnjih ukrasa kao što su pahulje koje su pogodne za enterijer svakog stila.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-koziol

 

Iako od veštačkog materijala, Koziol elementi ne umanjuju vrednost svečane trpeze.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-norsu-interiors-louise-roe-christmas-tree-diamond-ornaments

 

Geometrijska igra obezbeđuje svedenost pa ove godine potražite mnogougaone pravilne ukrase i poigrajte se sa njima – kompozicija elemenata Norsu Interiors na zidu će ispratiti želju zakletih minimalista da unesu novogodišnju atmosferu u dom.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-rosendahl-karen-blixen-ole-kortzau

 

Danski brend Rosendahl izneo je raskošnu kolekciju ukrasa sa potpisom Karen Blixen koja unosi glamur zahvaljujući sjaju pelmenitih metala i raskošnim oblicima – idealan kontrast nordijskoj svedenosti u uređenju.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-rosenthal-teeszene

 

Inspirisano prirodom i tradicijom: Rosenthal kolekcija za čaj se uklapa u toplinu planinske drvene kuće koju ćete uz autentične motive i poneki drveni panj-stočić lako preneti u svoj dom.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-rosenthal-weihnachtsleckereien

 

Rosenthal božićna kolekcija dovoljno je otmena i dovoljno klasična: crveni, beli i zeleni diskretni ornamenti na posuđu u belom enterijeru pričaju jezikom zimske bajke.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-delightfull

 

Za one koji žele da kroz nameštaj izraze svoje svečano raspoloženje koje će se preneti na celu godinu kada će enterijer definisati kao luksuzan i pomalo ekstravagantan – tu je zlatna DelightFULL komoda.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-spin-collective-christmas-tree-wall-sticker

 

Za instant rešenja biće dovoljan fototapet, odnosno zidni stiker poput ovog Spin Collective!

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-urbanara

 

Spojite ljubav prema prirodi, toplini drveta, jednostavnosti i prefenjenom stilu: Urbanara predlaže jednostavan, istovremeno ležeran i otmen aranžman svečanog stola.

neobicne-novogodisnje-dekoracije-doma-savremeni-ukrasi-sa-kojima-necete-preterati-rosendahl-karen-blixens-christmas_interior

Foto: Räder, Koziol, Urbanara, Rosenthal, Rosendahl, Urbanara, Spin Collective, Norsu Interiors, DelightFULL