Boje bobičastog voća su inspiracija za uređenje enterijera, za koloritne aranžmane stola i najelepše servirane poslastice: otkrijte kako puderasta nijansa maline, magličasta hladna boja borvnice, zatvorena skoro crna kupina, jarkocrvena ribizla i jagode mogu zanosno da izgledaju na stolu, ali i u ambijentu!

Asa, Schälchen

Lepota prirodnih napitaka i specijaliteta od maline dolazi do punog izražaja u staklenoj čaši klasičnog dizajna (Kahla).

Boje bobičastog voća u enterijeru

Detalji za kuću visokog kvaliteta zaštitni su znak nemačkog brenda Asa, a belo posuđe uvek je siguran put ka klasično lepom.

Asa, Müsli

 

Kolekcija Wunderland (Dibbern) odlikuje naglašena slikovitost inspirisana prirodnim motivima – idealan izbor za letnju trpezu, ali mala igra u odnosu na prugaste desene tapeta.

Floralni i voćni motivi u dekorisanju i uređenju enterijera

 

Inspiracija za letnji vitaminski doručak neka bude ovaj maštoviti jestivi aranžman sa kupinama i kivijem (Kahla).

Voće inspiriše u enterijeru

 

Servirajte zdrav musli voćni obrok u staklenim činijama, i začinite ga mirisnim borovnicama (Rosendahl).

Borovnica i njene nijanse - inspiracija za enterijer

 

Poigrajte se prirodnim koloritom na omiljenoj letnjoj poslastici – sladoledu! Nepocenljivo iskustvo, baš koliko i ornamentalna igra sa crvenom bojom u ambijentu.

Boja jagode i crvenog voá u enterijeru

 

Ako držite do originalnosti i elegancije, jagode možete da serivrate i na etažeru (Rosendahl), ovako!

Rosendahl posuđe

 

Mlina nijansa na keramici deluje krajnje ženstveno i toplo – set iz kolekcije Rosenthal.

Rosenthal kolekcija

 

Hrabri izbor boja ponekad je oslonjen na voćnu inspiraciju: uklapanje posuđa modernog dizajna, rustičnih elemenata nameštaja uspešno je zahvaljujući malina-podlozi (Villeroy&Boch).

VB_ColouryourLife_001

 

Cvetni desen i voćni sadržaju se odlično uklapaju u kolekciji koja podseća na bakine klasike, Gift Collection Petite Fleur (Villeroy & Boch).

VuB_Country Gift Collection_Petite Fleur_2015_03

 

Volite moderan ambijent, mirne oblike, ravne linije, belu boju: sve ovo začiniće voćni sadržaji na stolu (Villeroy & Boch).

VuB_For Me_2015_15

Foto: promo, Arthouse, Marburg