Vritanski lanac pekara i kafića Bristol Loaf bogatiji je za jedan lokal koji je otvoren u okviru vodećeg muzičkog centra Bristol Beacon, a dizajn enterijera je autentična priča o kvalitetu koji je na usluzi korisniku.

Bristol Beacon - neobična priča o dizajnu uslužnog enterijera

Reč je o mestu sa ponudom za sva tri obroka uključujući popodnevnu kafu i kolače, o modernom evropskom stilu usluge. Izuzetni pekarski proizvodi i visokokvalitetna kafa po kojoj je ovo mesto postalo poznato, takođe će biti dostupni kupcima za poneti. Nova ponuda će se pohvaliti novim, specijalizovanim vinskim barom sestrinskog brenda Native Vine, koji prodaje pažljivo odabrani izbor od preko osamdeset najboljih organskih, prirodnih vina – uključujući crvena, bela, ružičasta, penušava i narandžasta vina – zajedno uz bezalkoholna pića, žestoka pića i veliki broj vrhunskih piva i jabukovača.

Bristol Beacon - neobična priča o dizajnu uslužnog enterijera
Prostor su dizajnirali nagrađivani dizajneri iz Bristola Phoenik Wharf, koji su radeći sa ovom firmom već osvojili Zlatnu nagradu za dizajn ugostiteljskog enterijera, London Design Avards 2020.

Bristol Beacon - neobična priča o dizajnu uslužnog enterijera

Već postojeći bar i kafić su demontirani kako bi se napravila mesta za novu ponudu, omogućavajući timu Phoenik Wharf da osmisli potpuno novi izgled i osećaj za prostor, nadograđujući se i povezujući se sa dizajnerskim jezikom Bedminster stranice.

Ovoga puta, izgled i osećaj su unapređeni kako bi odgovarali i kulturnom okruženju i adresirali malo drugačiju kategoriju kupaca. Tamo gde su prva dva mesta bila privlačna uglavnom lokalnim stambenim i porodičnim kupcima, nova lokacija komercijalne zone značila je da će nova lokacija biti namenjena poslovnim ljudima koji traže doručak ili ručak, ili potencijalno korišćenje tog mesta za dnevne poslovne sastanke, kao i za veliku studentsku zajednicu u okolini, veća je verovatnoća da će kafić koristiti za opuštene vikend ručkove, dok bi se večernja publika usredsredila na ponudu barova i ručavanje pre događaja.

Foto: Franklin + Franklin