Najstariji nemački sajam robe široke potrošnje Tendence 2017, uz razvijen i osvežen izlagački koncept, donosi trendove iz oblasti uređenja i opreme za enterijer i outdoor, dekorisanja, poklona, kao i ideje mladih dizajnera, od 24. do 27. juna u Frankfurtu.


Sajam Tendence najavljuje inovacije u predstavljanju trendova iz segmenta outdoor living za koji s godinama raste interesovanje. Stručnu publiku očekuju ideje za koncept i predmeti za rešenje malih balkona, prostranih krovnih terasa i bašta koje podsećaju na uređene parkove. Ljubiteljima japanskog vrta naročita poslastica biće postavka ispred ulaza u Galeriju.


‘Modern Crafts Talents’ izložba je radova mladih dizajnera čiji je cilj spajanje iskustva klasičnog industrijskog dizajna sa veštinama poznatim kao arts & crafts.

Kako su Tendence najvažnija sajamska izbložba širokog spektra u drugoj polovini godine, na njima će biti predstavljeni sezonski i praznični trendovi: zima 2017/18, božični praznici, kao i Uskrs, su posebna tema. Pod sloganom ‘Two Seasons, One Date’ Tendence će dati uvid u trendove i za proleće/leto 2018.

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin, Thomas Fedra