Danski brend Normann Copenhagen predstavio je na Nedelji dizajna u Milanu (Milano Design Week 2017) popularne Circus pufove i Pavilion tepihe koji plene vedrom paletom. Dizajn Circus taburea-pufova potpisao je Simon Legald dajući značaj izboru boja koji u kombinaciji sa svetlucavim velurnim površinama stvaraju moćne efekte inspirisane cirkuskim doživljajima.


Rđavocrvena, nagorela žuta, svetloplava, nežnobež i puderastoružičasta naglašavaju taktilnu vrednost pufova koji unose toplinu i šarm u svaki prostor, bilo da je radni ili dnevni boravak.


Puf Normann Copenhgen ima i visoku upotrebnu vrdnost s obzirom na to da se može koristiti kao priručni kafe-stočić, zatim tabure ili dodatak sofi.


Luksuzni tepisi odnosno staze Pavilion načinjeni su od meke bambus-svile koja pocrtava široke blokove boja – reč je o statement piece-u koji je idealan za prostore u kojima se želi postići razigrana nota i lični stil.


Staze Pavilion koje su prava koloritna dobrodošlica u domu – nose potpis danskog dizajnera Britt Bonnesen-a. S jedne strane grafička jednostavnost i s druge neobične kombinacije boja daju ovoj kolekciji fashion dodir.

Foto: Normann Copenhagen