Život, kultura i stil su u stalnoj promeni – shodno tome brend kompzitnih materijala Corian®, razvio je inovativne boje i paterne koji su primenjljivi u svakom segment našeg okruženja i dizajnerske prakse.


Oslanjajući se na sopstveno iskustvo i dosadašnju tehnologiju Corian®je razvio nove modele: Concrete, Onyx i Prima koji odogovaraju najrazličitijim dizajnerskim zahtevima. Materijal ima izvrstan potencijal za dekoraciju i dizajn, a boje koje podržavaju snažne vizuelne strukture čine moderan dodir deluju toplo.

Ovaj materijal arhitekti i dizajneri širom sveta rado koriste jer se u njemu mogu izvesti najneobičnije ideje: boje su bez ograničenja, talasaste površine besprekorne, svetlostni efekti prozračnosti dostupni, a teksture i šare izrazito širokog raspona.


„Slaveći svo 50 rođendan brend Corian® istovremeno predstavlja ova tri inovativna materijala koji će dizajnere inspirisati za prvoklasne kreacije, unošenje svežine u stil i trendovskog ukusa”, izjavila je direktorka kompanije DuPont Surfaces, Julie J. Eaton.

Foto: press