Svetski proizvođači dekorativnih predmeta za kuću predlažu nove detalje, ali i kompletne aranžmane i dekoraciju uskršnje trpeze, odnosno ambijenta. Na prazničnom stolu ne zaboravite na nove pastelne tonove i jarke boje, jednostavne oblike vazi, sveže cveće, floralne držače za jaja i salvete!

Leonardo, uskršnji dekor

 

Villeroy&Boch donosi kolekciju staklenih vazi različitih veličina, oblika i boja koja je pravi pandan prolećnim cvetovima.

Villeroy&Boch, vaze

 

Uskršnji ručak bi trebalo da bude pravi simbol proleća i svečano otvaranje novog poglavlja godine: kolekcija Breakfast (Villeroy&Boch) u najboljem smislu slavi prirodu, uživanje i zdravlje. Posuđe sa jarkim žutim motivom uz tradicionalne cvetne motive narcisa i lala je simbol svežeg početka! Mirisni kolači, hrskavi hleb, primamljivi sir i šarena jaja biće kao počastvovani na ovoj kolekciji.

Villeroy&Boch, Breakfast kolekcija 1

 

Leonardo, svetski brend za stakleno posuđe, pored unikatne keramike i izuzetnih staklenih komada, predlaže uskršnju dekoraciju: lagani pastelni tonovi, od mermerne preko nijanse dveta, do svetlozelene boje; tu su ptičice i zeke od porcelana, kao i jaja nežnoružičaste i svetloplave boje (baš kako Pantone Institut za ovu godinu predlaže).

Leonardo, uskršnji dekorativni predmeti

 

Sunny Day Thomas (Rosenthal) kolekcija pleni živim koloritom, prirodnim, jarkim i pastelnim bojama, koje slave proleće i najavljuju najlepše letnje trenutke.

Rosenthal, Sunny Day Thomas kolekcija

 

Kolekciju Wildblume (Kahla) karakteriše motiv livadskog cveća i nijanse vodenih boja!

Kahla, Wildblume kolekcija

 

Duhovita rešenja proizvođača eko plastike, Koziol, naše omiljeno jaje za doručak pretvaraju u cvet!

Koziol, stalak za jaja
Foto: Leonardo, Villeroy&Boch, Kahla, Rosenthal, Koziol